Legend of Sarki

Dette er den danske hjemmeside for LOS (legend of Sarki)


  Alle Wolter's hunde

  Shell-wolter
  Shell-wolter
  Klub ejer
  Klub ejer

  Antal indlæg : 54
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Jylland

  Alle Wolter's hunde Empty Alle Wolter's hunde

  Indlæg  Shell-wolter on Tors aug 27, 2009 9:08 am

  Herinde vil jeg smide mine profiler omkringe alle mine hunde! Smile
  (lige nu er jeg i skole, så har ikke en liste over alle mine hunde)

  Alle Wolter's hunde Ikras
  Navn; Ikras
  Race; Akita
  År; 5
  Køn: Han
  Historie; Ikras er lillebror til Sarki! Da han knap er en månede ser han hvordan Sarki desejre den store onde hund Rollo! Han ser ikke længere sin bror som en bror, men som en hund han vil kæmpe imod, og dræbe! Han bliver så fundet af Shadar, og bliver fra den dag af ond!
  Personlighed; Ikras er ond! Han er klog og kold! Han prøver at forstå hvorfor andre hunde gør som de gør, men på en måde intressere det ham ikke alligevel! Han er dybt forelskede i Geisha, men han viser det ikke. Han har mistet en del i sit liv, både venner og rivaler! Selvom Ikras er godt hissig, er han alligevel osse blød og kærlig, især overfor unge hun hunde som altid kan trænge til og blive knaldet komme i problemer..

  [Billede kommer]
  Navn; Saki
  Race; Akita
  År; 1 (ligner dog stadig en hvalp på 7 måneder)
  Køn: Han
  Historie; Saki vokser op på en lille ø. Han lærer hurtigt og klare sig selv og altid holde humøret oppe! Han har hørt om den legendariske hunde flok; Sank! Og han drømmer at han selv er en kriger derfra! Dog på et tidspunkt møder han faktisk hundene fra sank, de beslutter at tage ham med til deres leder Woltex, som straks ser at Saki ivirkeligeheden er Sarki genfødt! Saki kan dog ikke huske at han har været Sarki, selvom han hele tiden ser billeder af hundene som små i hans hovede, som om han har mødt dem alle før! Han finder dog ud af at livet ikke altid er let da hans 2 beste venner, Skrai og Shartiro forlader ham og beslutter at være onde!
  Personlighed; Saki er meget pjattet! Han rander tit rundt og laver ulykker i sank!
  Han vælger dog at træne meget hårdt da han hører om at shartiro vil vende tilbage og dræbe ham og hele flokken!

  Alle Wolter's hunde Woltex_wolter
  Navn; Woltex
  Race; Akita x Schæffer x Ulv
  År; 3 år
  Køn: Han
  Historie; Woltex var barnebarn til Sarki! Han blev fjernet fra sine forældre dengang han endnu var lille, han havde emmelige overnaturlige evner, som at se spørgelser og døde hunde, som Sarki straks så! Sarki viste at han snart villle dø, og søgte derfor en som kunne passe på sank imens han var væk! Han valgte Wotlex og trænede ham op!
  Personlighed; Woltex er en andesle blid, han er ikke lige så blid og godhjertet som hans bestefar Sarki! Dog elsker han sank, og de hunde i den!

  Alle Wolter's hunde Ryan_wolter
  Navn; Ryan
  Race; Akita
  År; 1 ÅR
  Køn: Han
  Historie; Ryan er søn af Woltex, han er meget stolt af sig, og han tror bestemt at han skal blive den nye leder efter sin far! men da Saki dukker op, opdager han straks at han far er mere intresseret i Saki! Ryan bliver fuld af had, og under en kamp vil han vise dem alle at han nok skal blive den nye leder, dog dør han! Da kampen er over dukker hans tipolde far, Ryui op! Ryui lover at beskytte Ryan og giver ham hans liv tilbage! Ryan bliver så elev hos hans far's onkel! Dog bliver de alle dræbt undtagen Ryan! Ryan finder sig så en mage og adoptere den lille hvalp; Rica som han finder ude i skoven!

  Alle Wolter's hunde Flame_wolter
  Navn; Flame
  Race; Akita x Ulv
  År; 1 og et halv år
  Køn: Han
  Historie; Flame er søn af James! barnebarn af Light (søsteren til Ikras) Flame møder Saki for føreste gang ude på den lille ø, på det tidspunkt er han gode venner med Shartiro, dog bliver Shartiro mere intresseret i Saki, så deres venskab bliver langsomt mindre og mindre! Flame er hemmeligt forelsket i Mizu! (datteren af Woltex) Dog er det hans job at beskytte hende, og han vil på ingen måde være hendes mage!


  Alle Wolter's hunde Itachi_wolter
  Navn; Itachi
  status; standby
  Race; Ulv
  År; 8 år
  Køn: Han
  Historie; Itachi kommer fra et land, dog bliver han kaldt for morder, da hans små søskene forsvinder en for en! Senere finder man ud af at det var hans lillesøster Yellow, der ubevist dræbte dem alle! Da monstret i hende er dødt, bliver Itachi fri! Hans 3 nevøere som han har trænet op, dør en efter en, efter deres missioner er fuldført! Til sidst rejser Itachi væk med hans mage og hans datter (en hvalp som han har fundet)

  Sasuke

  Alle Wolter's hunde Jiko_wolter
  Navn; Jiko
  Race;
  År; 4
  Køn: Han
  Historie; Jiko mistede sin far dengang han var helt lille! morden sagde at han var en kriger fra sank! Jiko ændrede sig fra dette øjeblik! Han ville dræbe alle og enhver som udgang sig for at være fra Sank! Jiko begynder at blive led og styrer hele øen! Dog da hans hunde dræber Russ's far går han over stregen! Saki udfordre ham til kamp, men han indser at Jiko ikke er ond, men kun forvirret og ked af tabet af sin far! Saki beder Russ om at tilgive Jiko! Og han beder Jiko om at tilgive Sank! Jiko tilgiver og vælger at tage med sank krigerne og han indser at hans loyale kriger Ke, elsker ham, han vælger at blive hendes mage. Han finder også en lille hvalp ved navn Heather, og vælger at adoptere hende!
  Personlighed; Jiko er rolig og stærk! Han siger ikke nej tak til en kamp!

  Tignia
  Zorro
  Mogen
  Yosi
  Hail
  James
  Cody

  Alle Wolter's hunde G-Dark_wolter
  Navn; G-Dark
  Race; spøgelse - demon gud
  År; ???
  Køn: Han
  Historie; G-Dark er søn af Ryuk og Rem! G-Dark er lærling af sin far! Han hader sin bror, da de begge engang var én gud ved navn Ghost! Dog kedede Ghost sig og lavede sig om til 2 hunde, G-Light og G-Dark! G-Dark er helt som sin far, dog er han mere fjollet og selvom man ikke kan se ham, kan man ALTID hører hans sindyge høje grin! På et tidspunkt genliver han Geisha for at skabe kaos! Dog bliver hun stoppet og G-Dark bliver opdaget! Han møder dog Shartiro, og bliver tiltrækket af hans sorte og kolde hjerte og hans jaloux til Saki!
  speciel evne; G-Dark har evnen til og se hvor lang tid hunde kan leve! Han skujler sig i andre levene hunde og få dem til og dræbe hunde! Han kan se hunde der er ved og dø, uden at være i nærheden af dem!

  Alle Wolter's hunde G-Light_wolter
  Navn; G-Light
  Race; spøgelse - engel gud
  År; ???
  Køn: Han
  Historie; G-Light er søn af Ryuk og Rem! G-Light er osse en lærling af sin far, men han har osse lært en masse af sin mor! Han bryder sig ikke om sin bror, da han altid leger med døden! G-Light vækker Yuika til live, da Geisha undslipper tomheden! Dog da Yuika og Geisha er færdig med deres kamp, beder Ikras om Geisha's liv, og om en chance mere!
  speciel evne; G-Light bestemmer hvilke hunde der kommer i himlen og hvilke der kommer i helvede!

  Zero
  Sura
  Link
  Tailor
  Hero
  Lucifor
  Saske
  Shean
  Lian
  Vampire Killer

  Alle Wolter's hunde Snow_wolter
  Navn; Snow
  Race; Akita
  År; 1
  Køn: Hun
  Historie; Snow's forældre bliver dræbt og hun har ikke rigtig noget tilbage i sank! Hun vælger at være med på missionen der skal rejse til en lille ø, sammen med nogle andre hunde! Der finder de den lille Saki, som hun forelsker sig i! Dog opdager hun at han ikke føler noget for hende, og det går pludselige op for hende at Skari, den hund som har passet best på hende, elsker hende. Hun vælger at blive hos ham og gøre ham lykkelig!

  Shiku
  Samantha
  Freja
  Nica
  Yaiki
  Bin
  Mika
  Skade
  Mikira
  Kiet

  Alle Wolter's hunde Rose_wolter
  Navn; Rose
  Race; Ulv
  År; 2
  Køn: Hun
  Historie; Rose er datteren af lederen af ulvene! Hun forelsker sig i den stærke unge Okami! Dog da hendes far dør, bliver Okami lederen! Selvom flokken dør under hans ledelse, bliver hun hos ham! Selv da han vælger at slutte sig til hans bror Woltex's flok!

  Alle Wolter's hunde Tven_wolter
  Navn; Tæve
  Race; iga - koga
  År; 4
  Køn: Hun
  Historie; Hendes navn er tæve, da hendes forældre aldrig gav hende et rigtig navn! Hun ønsker kun og tjene Reaper! Hun er modbydelige over for alle, dog kan hun godt være blid over for Reaper! Hun ser ikke engang at han ikke er forelsket i hende!
  Personlighed; Hun er led, modbydelig! Og hun sparker sine hvalpe ud for at finde mad til sig! Hun bliver først rigtig ubehagelig da Reaper ikke ser hendes hvalpe som noget særligt!

  Flower


  OPDATERE HEN AF VEJEN!!
  Shell-wolter
  Shell-wolter
  Klub ejer
  Klub ejer

  Antal indlæg : 54
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Jylland

  Alle Wolter's hunde Empty Re: Alle Wolter's hunde

  Indlæg  Shell-wolter on Søn aug 30, 2009 2:51 pm

  opdateret med billeder af og info; woltex, ryan, Flame, Itachi, Jiko, G-dark, G-light, Rose, Tæve..
  avatar
  Silver-fang-girl
  Moderator
  Moderator

  Antal indlæg : 8
  Join date : 26/08/09
  Age : 33
  Geografisk sted : dk

  Alle Wolter's hunde Empty Alle Wolter's hunde

  Indlæg  Silver-fang-girl on Søn sep 06, 2009 4:06 pm

  Jeg elsker dine hunde + dine billeder XD
  Shell-wolter
  Shell-wolter
  Klub ejer
  Klub ejer

  Antal indlæg : 54
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Jylland

  Alle Wolter's hunde Empty Re: Alle Wolter's hunde

  Indlæg  Shell-wolter on Lør sep 12, 2009 11:04 am

  Awww!! Tusind tak Jannie!! <3

  Sponsored content

  Alle Wolter's hunde Empty Re: Alle Wolter's hunde

  Indlæg  Sponsored content


   Lige nu er det Tors maj 28, 2020 7:19 pm