Legend of Sarki

Dette er den danske hjemmeside for LOS (legend of Sarki)


  Milla's vuffere

  Milla
  Milla
  Supermoderators
  Supermoderators

  Antal indlæg : 29
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Odsherred

  Milla's vuffere Empty Milla's vuffere

  Indlæg  Milla on Søn aug 30, 2009 12:33 pm

  Så kommer jeg lige med alle mine hunde xD

  [Billede kommer]
  Navn: Rica
  Race: Akita/koga blanding
  Alder: Lidt under 1 år
  Køn: Hun hund
  Historie: Rica blev fundet, da hun lige var gammel nok til at gå, af Ryan som så tog hende til sig. Hun voksde op som hans datter og blev gode venner med Link, sønnen af Kiro. Senere begynder hun dog at snakke en del med Saki som hun finder virkelig flink.
  Personlighed: Rica er lidt fremme i skoene og kan sagtens "bide fra sig" når det kommer til meninger. Hun kan til tider godt virke lidt snerpet, men det stikker ikke særlig dybt i hende. Hun har en meget stærk holdning om at dræbe andre hunde. Hun afskyr hunde som dræber andre hunde.
  Tætteste relationer: Ryan og Michi (adoptivforældre), hendes rigtige, dog ukendte og døde, forældre


  Navn: Geisha
  Race: Doberman, tidligere rottweiler og koga blanding
  Alder: 5 år, dog et par måneder yngre end Ikras
  Køn: Hun hund
  Historie: Geisha blev født efter sin fars død og opvoksede derfor med et indlært had til Sarki og hans flok. Hun faldt hurtigt for Ikras, som Shadar havde taget til sig. Dog var Geisha en meget jaloux og arrig hund, og da hun fandt ud af at Ikras havde været sammen med Star, var Geisha sammen med Ikras, kun for at få hvalpe hun ku optræne til at være imod ham. Geisha mister fatningen da Yuika dræber hendes mor, og sværger hævn. Geisha får senere dræbt Yuika og får sin hævntørst stillet på det punkt. Da Shadar døde og Ikras blev leder og Geisha hans mage, gik hendes drøm i opfyldelse, hun havde endelig magt! Dog mister hun fatningen endnu mere da hendes bror dør. Geisha truer ofte alt og alle, bortset fra Croco som hun ser meget op til, selv efter han har skiftet side. Da Star dør viser Geisha dog lidt medfølelse ved at give Star's familie hendes lig. Kort efter, har Geisha og Ikras dog et stort skænderi og Geisha går vredt ud og støder, desværre, ind i den unge Dania som hun angriber. Dette bliver Geisha's død da Dania's far, Magon, dukker op, og dræber Geisha.
  Geisha er dog ikke færdig og opsøger senere sit barnebarn, Gaina, og hjernevasker hende og det resulterer i Gaina's død.
  Men da Saki og hans flok er på Øen, dukker en brun hun hund op ved navn Dancer, som af en underlig grund ikke bryder sig om Skari. Da de når til Sank viser hunden sig at have været i forklædning, og er faktisk Geisha. Geisha opsøger Ikras og dræber Nell. Senere kæmper Geisha og Yuika en kamp imod hinanden og er ved at få jorden til at gå under, indtil Ryuk og Rem dukker op og stopper dem. Geisha får dog skænket livet af G-Light på betingelsen af at hun har ændret sig og at Ikras vil passe på hende.
  Det seneste der skete med Geisha var at hun blev gravid med Ikras' hvalpe, da hun dog var langt henne opdager hun at Ikras har været "hende utro" med Sino. Geisha går amok, prøver at dræbe Sino, og går derefter hen i sin hule hvor hun skærer hul i sin mave og derved aborterer. Da hendes sår er helet nok forsvinder hun.
  Personlighed: Geisha kan være en rigtig bitch, med bandeord i kæften og en proper pote sørger hun for at ingen kommer hende for nær, eller tror de er noget. Hun har en mur som beskyttelse og viser aldrig sine følelser for nogen. Dog bryder hun sammen, selv hvis hun ikke viser det, når hun tænker på Ikras som har været hende utro og såret hende utroligt meget.
  Tætteste relationer: Rollo og Salisha (forældre), Gay (bror), Yasei og Yai (sønner), Ikras (mage)


  Navn:Yuika
  Race: Schæfer
  Alder: 8 år
  Køn: Hun hund
  Historie: Yuika var en politihund, og stødte en dag på de unge hunde Sarki, Richua og Fox. Hun var meget tilbageholdende og ville intet have med dem at gøre. Da hende og hendes ejer skulle ud og dræbe en bjørn som havde angrebet en by bliver hends ejer dræbt og hendes halsbånd revet af og hun modtager 2 store ar på halsen. Hun er chokeret over hendes ejers død, men vælger så at hjælpe Sarki og de andre med at klare bjørnen. Efter bjørnens død bliver hun Sarki's loyale kriger og bodygaurd. Hun forelsker sig derefter i Fox som hun får 3 hvalpe med. Under en kamp dræber hun Rollo's mage Salisha og Geisha sværger at dræbe Yuika som hævn, Yuika føler sig dog ikke truet og tager truslen forgivet. En dag angriber Geisha og Ikras' flok dog Sarki's. Sarki er såret så Yuika sender sine to sønner væk med ham og tager selv kampen op imod Geisha. Hun taber dog men redder Sarki.
  Da G-Dark dog bringer Geisha tilbage melder Yuika sig frivilligt til at vende tilbage til livet for at gøre en ende på Geisha. Kampen ender uafgjort og Yuika får livet tilbage. Dog holder hun sig for sig selv da hun ikke rigtig føler sig tilpas i flokken pga. alle minderne fra dengang hende, Sarki, Richua og Fox levede der.
  Personlighed: Yuika er en stærk og retfærdig hund. Hun forsvarer altid de svage og har en ægte loyal ånd hvor hun vil give sit liv for at lade dem hun har kært slippe med livet i behold.
  Tætteste relationer: Fox (mage), Akai, Kurimu og Zorro (sønner og datter)


  Navn: Ryuk
  Race: Dødsgud
  Alder: Vides ikke
  Køn: Han hund
  Historie: Ryuk viste sig første gang da han kedede sig og derfor ville more sig lidt. Ikras fandt hans Death Note, men blev aldrig helt besat som Ryuk ønskede det. Ryuk udnytter senere Ikras til at han kan lukke zombier af de afdøde hunde ud. Han bliver dog besejret af Sarki og de andre men er ikke færdig. Da han slikker sine sår fra kampen møder han hunden Jerome som han beslutter sig for at udnytte. Han overtaler Jerome til at opsøge Sarki da han har fået hans tillid. Her kommer Jerome ind i flokken og får deres tillid, og da de mindst venter det angriber Jerome og Ryuk. Sarki og Yuika kæmper imod dem, men får dog et chok da Ryuk pludselig dræber Jerome. Sarki teleporterer til sidst kampen til en hule hvor han spærrer sig selv inde sammen med Ryuk.
  Ryuk dukker dog op da G-Light og G-Dark går amok med Yuika og Geisha.
  Personlighed: Ryuk er led og ond, men skjuler det godt. Han vil kun hvad der er godt for ham selv. Han elsker æbler.Han tager altid G-Dark's parti
  Tætteste relationer: Rem (mage), G-Dark, G-Light, "Dronningen" (hans børn)


  Navn: Rem
  Race: Dødsgud
  Alder: Vides ikke, dog yngre end Ryuk
  Køn: Hun hund
  Historie: Da Saki var på øen mødte de Hero's søster som var i knibe i vandet, dog nåede hundene som angreb hende aldrig at skade hende. Grunden var at en stor dødsgud nemlig beskyttede hende. Rem havde nemlig besluttet sig at tage sig af Shiku og lod ingen komme nær hende, ikke engang Hero. Hun blev dog overtalt af Saki til sigdst og forlod Shiku med tungt hjerte.
  Hun dukker dog op igen da G-Light og G-Dark går amok med Yuika og Geisha.
  Personlighed: Rem er mere fornuftig end Ryuk og passer sit arbejde bedre end ham. Hun er meget moderlig og omsorgsfuld. Hun tager altid G-Light's parti.
  Tætteste relationer: Ryuk(mage), G-Dark, G-Light, "Dronningen" (hendes børn.)


  Navn: Okami
  Race: Ulv
  Alder: 3 år
  Køn: Han ulv
  Historie: Okami er søn af Akai og Sark og derved bror til Woltex. Han var meget glad for sin bror indtil Sarki tog Woltex til sig, derefter blev Okami kold og led og han prøvede at få Woltex dræbt. Det mislykkedes dog og Sarki bortviste Okami. Okami fandt derefter ulveflokken ledet af Yakaha hvor han blev optaget. Her blev han gode venner med ulven Bone, dobermannen Tailor og den unge ulv Rose. Senere stødte han på Yosi og Yaiki hvor han forvred sandheden om deres søsters død. Han fik Yosi med over på sin side. Længe kæmpede han imod Woltex og de andre fra Sank, men en dag blev Yakaha dræbt i en kamp imod nogle kogaer. Herefter blev Okami leder af ulvene, og tog Rose til mage. Senere ville Okami hævne Yakaha's død så de rejste imod kogaernes område, men mødte på vejen en flok dæmon ulve. Okami's flok blev slagtet pånær ham selv, Bone, Rose og Tailor. Okami sluttede sig herefter til Sarki's flok. Han er nu far og Woltex' højrehånd. Dog efter kampen imod P13 vender Bone sig imod ham. Bone har lagt planer bag Okami's ryg og vil nu skille sig af med ham. Bone dræber dog ikke Okami men gør ham blind på venstre øje og bliver så forvist, Okami så ham aldrig igen. Okami undrer sig dog stadig over hvordan det kan være at han er ren ulv når ingen af hans forældre er det.
  Personlighed: Okami er kold og hård, og kun kærlig overfor dem han virkelig holder af. Han er ikke bange for at knurre og råbe sin mening hvis det skulle være. Han har en tendens til at "handle før han tænker". Går nogen imod hans principper lader han det vides.
  Tætteste relationer: Akai og Sark (forældre), Rose (mage), Woltex og Akra (søskende), Hyokan og Crystal (børn)

  Hyokan
  Crystal
  Kaito
  Tsunami
  Sarissa
  Zack
  Hinatar
  Satin
  Araan
  Dania
  Hayate
  Reaper
  John
  Lightning
  Noew
  Maes


  Sidst rettet af Milla Man nov 23, 2009 6:41 pm, rettet i alt 6 gange
  Shell-wolter
  Shell-wolter
  Klub ejer
  Klub ejer

  Antal indlæg : 54
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Jylland

  Milla's vuffere Empty Re: Milla's vuffere

  Indlæg  Shell-wolter on Søn aug 30, 2009 1:02 pm

  åh Milla! Jeg er en fan af dine hunde! 8D
  De er alle så forskelige og flotte på hver deres måde! Der findes ikke én som ligner en af dem du allerede har lavet! <3
  Milla
  Milla
  Supermoderators
  Supermoderators

  Antal indlæg : 29
  Join date : 26/08/09
  Age : 28
  Geografisk sted : Odsherred

  Milla's vuffere Empty Re: Milla's vuffere

  Indlæg  Milla on Søn aug 30, 2009 1:32 pm

  Orh tak Wolter x'3 <3 Det er jeg rigtig glad for at høre XD <3

  Sponsored content

  Milla's vuffere Empty Re: Milla's vuffere

  Indlæg  Sponsored content


   Lige nu er det Tors maj 28, 2020 9:00 pm