Legend of Sarki

Dette er den danske hjemmeside for LOS (legend of Sarki)


  Silver-fang-girls hunde

  avatar
  Silver-fang-girl
  Moderator
  Moderator

  Antal indlæg : 8
  Join date : 26/08/09
  Age : 33
  Geografisk sted : dk

  Silver-fang-girls hunde Empty Silver-fang-girls hunde

  Indlæg  Silver-fang-girl on Lør sep 12, 2009 7:25 pm

  Her er mine hunde fra LOS ( Legend of Sarki )


  Billede kommer]


  Russ.

  Navn: Russ
  Race: ?
  År: omkring samme alder som Saki
  Køn: Han
  Historie: Russ boet engang i en Landsby sammen med hans far, Russel. Saki boet også i landsbyen, Russ er den eneste som ikke har noget imod Saki, men han har aldrig turt at sige noget til ham. den dag, Araan og nogen af hundene fra Sank kommer til byen, bliver Russ og hans far angrebet af Jiko og hans hunde.
  Russ´s far døder, og han sværet på at dræbe Jiko. Saki spørger Russ om han ikke vil med Araan og de andre sammen med Ham, og det vil Russ. senere beder Saki Russ om at tilgi Jiko, det gjorde Russ, og så tog de alle sammen hjem til Sank.
  Russ blver på et tidspunk vil forelske i Yakiri,( som er Yin og Sasukes datter ) og han fortalte hende det, og Yakiri følgte det samme for Russ. Russ og Yakiri bor nu sammen i Russ´s hulle.
  Russ træner sammen med Saki og Mizu til kampen mod Shartiro


  Personlighed: Russ er en glad hvalp som vil gøre alt for dem han holder af.


  Billede kommer]
  Navn: Yin
  Race:
  År:
  Køn: Hun
  Historie: Yin er Datter af Brownie og Lulu, hun er søster til Antex, en dag da Yin og hendes familie hygge sig i deres hulle blev de angrebt af Reddie Som var hendes Onkel, Reddie angreb Brownie og dræbte ham, på et tidspunk, møder hun Sasuke som hun bliver forelske i, Senere for de begge hvalpe, en dag da en farligt hund (P13 - hvis det er dens rigtige navn) kom til sank måtte alle hunde flytde væk til en ø hvor de ku være i sikkerhed, Yin miste sin mor da P13 dræbte hende fordi hun trodet at Antex var blevet dræbt,
  Da P13 døde kom alle hundene tilbage til Sank,(Kan ikke huske det helle men prøver at huske så godt jeg kan)
  Yin opdaget at Ikras hadet vaæret sammen med Sino (Tror jeg) og hun råbte til Ikras at hun ikke er hans barnebarn længer.

  Personlighed: Yin er lige som sin mor, sød,kærlig og rar, hun er nogen gange bekymre for alle hendes venner og familie.


  Billede kommer]
  Navn: Molly
  Race:
  År:
  Køn: Hun
  Historie: Molly er datter af Sasuke og Yin, hun elsker at være sammen med hendes søster, Sara, endag møder hun en Koga / Igahund som hedder Noew, som er Søn af Lion og Hime, hun bliver forelske i ham, Sara syndes at det er en dårlig ide at Molly forelsker sig i Noew, så hun stikker af, På et tidspunk bliver de begge gode venner igen og Molly er nu sammen med Noew.

  Personlighed: Molly er Lige som sin mor, sød,kærlig og rar,  Mere hunde på vej

   Lige nu er det Tors maj 28, 2020 8:31 pm